Musik

Lirik dan Kunci (Chord) Gitar Lagu 'Balungan Kere' - Ndarboy Genk, Cerita Ditinggal Kekasih Hati

Rabu, 21 Agustus 2019 09:13 WIB
Tribun Video

TRIBUN-VIDEO.COM - Berikut Lirik dan Kunci (Chord) Gitar Lagu 'Balungan Kere' - Ndarboy Genk:

[intro]

G Am D G
Cm G Em Am D G

[verse]

G Am
Mbiyen aku tau kelangan
D G D
Nganti saiki iseh kelingan
Em E Am
Kowe seng tak anti anti
D
Bebrayan tekaneng pati
G Cm D
Jebule mblenjani janji

[verse]

G Am
Kabeh iki mergo kahanan
D G B
Ben iso nuntuti kebutuhan
Em E Am
Aku kerjo isuk sore
D
Nanging kowe sambat wae
G
Jare mok balungan kere

[chorus]

Dm C
Opo pancen wes nasibku
D C Bm B
Kudu pisahan karo sliramu
E Am
Jare mok arep nompo opo anane
D
Nanging nyatane tresnaku
G
Mbok sepelekke

Dm C
Kudune kowe ngerteni
D C Bm B
Kabeh mung titipane gusti
E Am
Senajan atiku wes bubrah
D
Kandel nggone ngibadah
G
Gusti sing paringi berkah

[verse]

G D Em Bm
Senajan balungan kere
C G
Ora kendo nyambut gawe
Em Bm
Senajan dalan ra alus
C D G
Seng penting wani terus

[verse]

G Am
Kabeh iki mergo kahanan
D G B
Ben iso nuntuti kebutuhan
Em E Am
Aku kerjo isuk sore
D
Nanging kowe sambat wae
G
Jare mok balungan kere

[chorus]

Dm C
Opo pancen wes nasibku
D C Bm B
Kudu pisahan karo sliramu
E Am
Jare mok arep nompo opo anane
D
Nanging nyatane tresnaku
G
Mbok sepelekke

Dm C
Kudune kowe ngerteni
D C Bm B
Kabeh mung titipane gusti
E Am
Senajan atiku wes bubrah
D
Kandel nggone ngibadah
G
Gusti sing paringi berkah

 (*)

Editor: Firdausi Rohmah Rizki Ananda
Sumber: Tribun Video
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved