Musik

Chord Gitar dan Lirik Lagu Guyon Waton - Ora Masalah, Mengikhlaskan Orang yang Disayang

Rabu, 21 Agustus 2019 08:24 WIB
Tribun Video

TRIBUN-VIDEO.COM - Chord gitar lagu / Kunci gitar lagu Guyon Waton - Ora masalah

Intro : D A Bm F#m
G D A D-A

D A Bm F#m
Kowe Pernah Ono Ning Atiku

G A D
Janji Ora Bakal Ninggalke Aku

Em A D Bm
Saikiki Kowe Lungo, Mblenjani Janjimu

Em A
Ninggalke Loro Ning Jero Dodo

D A
Ora Masalah...

D A Bm F#m
Lambemu Sik Lamis Gawe Atiku Ke Iris

G A
Ra Bakal Aku Nangis

D
Mergo Kui Wis Di Garis

Em A
Tresnomu Koyo Telo

D Bm
Anane Mung Nyereti

Em
Isone Gawe Loro

A
Lorone Ning Jero Ati

Reff :

Bm
Urip Rasah Spaneng

F#m
Raono Kowe Aku Ayem

G
Urip Rasah Spaneng

D A
Raono Kowe Aku Seneng

Bm
Tresnomu Uwis Luntur

F#m
Aku Tak Trimo Mundur

G A D
Ketimbang Gawe, Atiku Ajur

Musik : D A Bm F#m G D A
D A Bm F#m G D A D-A

D A Bm F#m
Lambemu Sik Lamis Gawe Atiku Ke Iris

G A
Ra Bakal Aku Nangis

D
Mergo Kui Wis Di Garis

Em A
Tresnomu Koyo Telo

D Bm
Anane Mung Nyereti

Em
Isone Gawe Loro

A A7
Lorone Ning Jero Ati

Reff :

Bm
Urip Rasah Spaneng

F#m
Raono Kowe Aku Ayem

G
Urip Rasah Spaneng

D A
Raono Kowe Aku Seneng

Bm
Tresnomu Uwis Luntur

F#m
Aku Tak Trimo Mundur

G A D
Ketimbang Gawe, Atiku Ajur

Reff :

Bm
Urip Rasah Spaneng

F#m
Raono Kowe Aku Ayem

G
Urip Rasah Spaneng

D A
Raono Kowe Aku Seneng

Bm
Ora Masalah,

F#m
Sabarku Turah Turah

G A D
Ketimbang Gawe Atiku Bubrah

G A D
Ketimbang Gawe Uripku Susah

(*)

Editor: Firdausi Rohmah Rizki Ananda
Sumber: Tribun Video
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved