Musik

Lirik Lagu dan Kunci (Chord) Gitar Pendhoza - Demi Kowe

Kamis, 15 Agustus 2019 23:15 WIB
TribunWow.com

TRIBUN-VIDEO.COM - Berikut Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu 'Demi Kowe' - Pendhoza:

Capo di fret nomor 3

[Intro] Am ..F..G..C..E
Am...F..G..C..

C Em 
Dik aku bali....arep nepati janji

F G C
Tak jaluk kowe ra ngapusi

C Em
Lungaku wingi...amung golek rejeki

F G C
Tak buktekke kowe ojo mbedo ati

F
wes seprene suwene

C
Aku lunga ninggal kowe

F G C
adoh paran...yo mung dinggo kowe

(Chorus)

Am F
Aku lila adoh omah....adoh wong tuwo

G C E
Demi kowe ben supaya tetep Mulya. . .

Am
Tresnaku ra bakal ilang

F
Senajan adoh paranku

G C
Setiaku karo kowe tekan matiku. . .

Am
Aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan

F
Aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan

C
Mikir masa depan karo golek modal

G
Dinggo sesuk rabi duduk dipelaminan

Am
Mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji

F
Bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan

C
Aku neng sandingmu ngancani uripmu

G
Merga yo mung kowe Sing gawe seneng atiku

F
Wis sprene suwene

C
Aku lunga ninggal kowe

F G C
Adoh paran yo mung dinggo kowe

[Reff]

Am F
Aku lila adoh omah....adoh wong tuwo

G C E
Demi kowe ben supaya tetep Mulya. . .

Am
Tresnaku ra bakal ilang

F
Senajan adoh paranku

G C
Setiaku karo kowe tekan matiku. . .

[Chorus]

Am
Merga tresna aku bisa adoh paran njaga rasa

F
Godaan teka nanging aku ora ngiwa

C
Saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni

G
Ono kowe aku wani ngadepi urip iki

Am
Matur suwun wis gelem nompo aku

F
Sampun percaya karo janji-janjiku

C
Bakal tak jaga tekan ing patiku

G
Kanggoku awakmu kuwi harga diriku

F C
Wis seprene suwene aku lungo ninggal kowe

F G C
Adoh paran yo mung dinggo kowe

[Reff]

Am F
Aku lila adoh omah....adoh wong tuwo

G C E
Demi kowe ben supaya tetep Mulya. . .

Am
Tresnaku ra bakal ilang

F
Senajan adoh paranku

G C
Setiaku karo kowe tekan matiku. . .

Am F
Aku lila adoh omah....adoh wong tuwo

G C E
Demi kowe ben supaya tetep Mulya. . .

Am
Tresnaku ra bakal ilang

F
Senajan adoh paranku

G C E Am
Setiaku karo kowe tekan matiku. . .

(*)

Artikel ini telah tayang di Tribunwow.com dengan judul Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu 'Demi Kowe' - Pendhoza, Bercerita Pengorbanan untuk Seseorang

Editor: Radifan Setiawan
Sumber: TribunWow.com
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved