Musik

Lirik Lagu dan Kunci (Chord) Gitar Pendhoza - 'Demi Kowe'

Rabu, 14 Agustus 2019 08:26 WIB
TribunWow.com

TRIBUN-VIDEO.COM - Berikut Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu 'Demi Kowe' - Pendhoza:

Capo di fret nomor 3

[Intro] Am ..F..G..C..E
Am...F..G..C..

C Em 
Dik aku bali....arep nepati janji
F G C
Tak jaluk kowe ra ngapusi

C Em
Lungaku wingi...amung golek rejeki
F G C
Tak buktekke kowe ojo mbedo ati
F
wes seprene suwene
C
Aku lunga ninggal kowe
F G C
adoh paran...yo mung dinggo kowe

(Chorus)
Am F
Aku lila adoh omah....adoh wong tuwo
G C E
Demi kowe ben supaya tetep Mulya. . .
Am
Tresnaku ra bakal ilang
F
Senajan adoh paranku
G C
Setiaku karo kowe tekan matiku. . .
Am
Aku lungo ra ngilang nanging mergo kahanan
F
Aku ora ngapusi bakal tak perjuangkan
C
Mikir masa depan karo golek modal
G
Dinggo sesuk rabi duduk dipelaminan
Am
Mugo gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
F
Bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
C
Aku neng sandingmu ngancani uripmu
G
Merga yo mung kowe Sing gawe seneng atiku
F
Wis sprene suwene
C
Aku lunga ninggal kowe
F G C
Adoh paran yo mung dinggo kowe

[Reff]
Am F
Aku lila adoh omah....adoh wong tuwo
G C E
Demi kowe ben supaya tetep Mulya. . .
Am
Tresnaku ra bakal ilang
F
Senajan adoh paranku
G C
Setiaku karo kowe tekan matiku. . .

[Chorus]
Am
Merga tresna aku bisa adoh paran njaga rasa
F
Godaan teka nanging aku ora ngiwa
C
Saiki wis urip bareng susah seneng dilakoni
G
Ono kowe aku wani ngadepi urip iki
Am
Matur suwun wis gelem nompo aku
F
Sampun percaya karo janji-janjiku
C
Bakal tak jaga tekan ing patiku
G
Kanggoku awakmu kuwi harga diriku
F C
Wis seprene suwene aku lungo ninggal kowe
F G C
Adoh paran yo mung dinggo kowe

[Reff]
Am F
Aku lila adoh omah....adoh wong tuwo
G C E
Demi kowe ben supaya tetep Mulya. . .
Am
Tresnaku ra bakal ilang
F
Senajan adoh paranku
G C
Setiaku karo kowe tekan matiku. . .
Am F
Aku lila adoh omah....adoh wong tuwo
G C E
Demi kowe ben supaya tetep Mulya. . .
Am
Tresnaku ra bakal ilang
F
Senajan adoh paranku
G C E Am
Setiaku karo kowe tekan matiku. . .

(TribunWow.com)

Artikel ini telah tayang di Tribunwow.com dengan judul Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu 'Demi Kowe' - Pendhoza, Bercerita Pengorbanan untuk Seseorang

Editor: Aprilia Saraswati
Sumber: TribunWow.com
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved