Chord dan Lirik Lagu

Chord Gitar dan Lirik Lagu 'Pokoke Joget' Denny Caknan Feat Cak Sodiq: Penontone Joget

Rabu, 28 September 2022 07:16 WIB
Tribun Jateng

TRIBUN-VIDEO.COM - Chord kunci gitar Pokoke Joget Denny Caknan ft Cak Sodiq.

Lagu ini pernah diviralkan oleh Soimah.

Berikut chord kunci gitar Pokoke Joget.

[ intro ] Gm . .
Gm . . F . . Gm

Gm
pokok’e joget ( 4x )
F
pokok’e joget ( 2x )
Gm
pokok’e joget ( 2x )

[ intro ] Gm . . F . . Gm ( 2x )

Gm
krungu sworone gendang . . ( sing ngendang cak met ( 2x ) )
F Gm
penontone goyang - goyang jingkrak - jingkrak
Gm
krungu sworone suling kepenak ono ning kuping
F Gm
penontone joget nganti ora eling

Gm
pokok’e joget ( 4x )
F
pokok’e joget ( 2x )
Gm
pokok’e joget ( 2x )

Gm
ono sing senggol - senggolan ono sing sunggi - sunggian
F Gm
sing penting tertib lan ora tawuran
Gm
ning kene kabeh konco ora ono sing bedo
F Gm
sing tawuran berarti kuwi ndeso

F Bb
ora ngerti lagune . . . ora ngerti syaire
F Bb
sing penting aku joget wae
F Bb
rak kenal penyanyine . . . rak ngerti penciptane
F Gm
sing penting urip rame - rame

Gm
pokok’e joget ( 4x )
F
pokok’e joget ( 2x )
Gm
pokok’e joget ( 2x )
http : //www . chordindonesia . com/Bbhord - soimah - pokoke - joget
[ intro ] Gm . . F . . Gm ( 2x )

Gm
krungu sworone gendang . . ( sing ngendang cak met ( 2x ) )
F Gm
penontone goyang - goyang jingkrak - jingkrak
Gm
krungu sworone suling kepenak ono ning kuping
F Gm
penontone joget nganti ora eling

Gm
pokok’e joget ( 4x )
F
pokok’e joget ( 2x )
Gm
pokok’e joget ( 2x )

Gm
ono sing senggol - senggolan ono sing sunggi - sunggian
F Gm
sing penting tertib lan ora tawuran
Gm
ning kene kabeh konco ora ono sing bedo
F Gm
sing tawuran berarti kuwi ndeso

F Bb
ora ngerti lagune . . . ora ngerti syaire
F Bb
sing penting aku joget wae
F Bb
rak kenal penyanyine . . . rak ngerti penciptane
F Gm
sing penting urip rame - rame

Gm
pokok’e joget ( 7x )

(*)

Artikel ini telah tayang di TribunJateng.com dengan judul Chord Kunci Gitar Pokoke Joget Denny Caknan ft Cak Sodiq

# Chord dan Lirik Lagu # Cak Sodiq # Denny Caknan # Pokoke Joget

Editor: Danang Risdinato
Sumber: Tribun Jateng

KOMENTAR

Video TERKINI

© 2022 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved