Musik

Chord Ojo Nangis - Denny Caknan feat Ndarboy Genk, Kunci Gitar Lirik Lagu Sing Ilang Ben Ilang

Minggu, 21 November 2021 17:58 WIB
Tribunnews.com

TRIBUN-VIDEO.COM - Lagu Ojo Nangis populer dibawakan oleh beberapa penyanyi, salah satunya Denny Caknan yang berduet dengan Ndarboy Genk .

Berikut chord gitar dan Lirik Lagu Ojo Nangis dari Denny Caknan dan Ndarboy Genk :

Intro : C F -G Am G
Em Am Em Am
Dm G..

C F
mbiyen mbok perjuangke..
G F Em
saiki mbok sia-siake..
A Dm
aku sing slalu ono pas kowe loro..
F G
pas kowe durung sopo-sopo..

Int. F-Em-Dm-C G..

C F
aku wis jogo ati..
G F Em
kowe dolanan neng mburi..
A Dm
kabeh sing tak perjuangke sio-sio..
F G C Gm
kowe milih karo sing luwih mulyo..

C F
mesakke atiku..
G
yen tak teruske ro kowe..
C G/B Am
mending pisah.. aku wes ra betah..
Dm
wes kebacut getun..
G
kulo nderek langkung..
C
tresno wis rampung..

Reff :
F G F Em
ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
A Dm
seng ilang ben ilang..
G C Gm
cukup aku kelaran laran..

C F G F Em
aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
A Dm
kowe bakal ngerti larane..
G C
naliko di tinggal pas jeru jerune..
Am Em
kudune ngati-ati..
F C
opo meneh yen bab ati..
Am Em
kudu mlaku dewe-dewe..
F G C
larane tak tanggung dewe..

Musik : G# Gm Cm Fm G..
F
mesakke atiku..
G
yen tak teruske ro kowe..
C G/B Am
mending pisah.. aku wes ra betah..
Dm
wes kebacut getun..
G
kulo nderek langkung..
C
tresno wis rampung..

Reff :
F G F Em
ojo nangis.. sing uwes yo uwes..
A Dm
seng ilang ben ilang..
G C Gm
cukup aku kelaran laran..
C F G F Em
aku nyerah.. seng bubrah ben bubrah..
A Dm
kowe bakal ngerti larane..
G C
naliko di tinggal pas jeru jerune..
A Dm
kowe bakal ngerti larane..
G C
naliko di tinggal pas jeru jerune.. (*)

# chord gitar # Lirik Lagu # Ojo Nangis # Denny Caknan # Ndarboy Genk

Editor: Sigit Ariyanto
Sumber: Tribunnews.com

VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

Tribun JualBeli
© 2022 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved