Yandex

Chord dan Lirik Lagu

Lirik Lagu My Love dan Chord Gitar - Dory Harsa, Rangkulen Awakku Iki Turuo Ning Omah Iki

Kamis, 22 Juli 2021 20:02 WIB
Tribunnews.com

TRIBUN-VIDEO.COM - Chord Kunci Gitar dan Lirik My Love
.
Intro: F Em Am G D F G
.
C Em
rangkulen awakku iki
Dm G
turuo ning omah iki
C G Am
ning kamar wis tak cepak’i
Dm F
nganti esuk ojo bali
G C
kancanono aku iki
.
Musik: D# Dm
.
C Dm
ning njobo langite mendung
G C
banyu udane wis medun
Am Dm
ra pethuk wis pirang tahun
F G C Gm
yen kowe lungo aku bingung
.
Reff:
F G Em Am
aku kangen ngalemmu oh my love
F G C Gm
eling naliko yen mapan turu
F G Em Am
rasane ngantuk sing ono mripatku
F Dm
nanging rabiso merem
G
yen adoh karo sliramu
C Dm
rangkulen awakku iki
G C G
turuo ning omah iki
Am Dm
ning kamar wis tak cepak’i
F G (Am)
nganti esuk ojo bali
.
Musik: Am G F Am D F G Em A Dm Fm C
.
Reff:
F G Em Am
aku kangen ngalemmu oh my love
F G C Gm
eling naliko yen mapan turu
F G Em Am
rasane ngantuk sing ono mripatku
F Dm
nanging rabiso merem
G
yen adoh karo sliramu
.
C Dm
ning njobo langite mendung
G C
banyu udane wis medun
Am Dm
ra pethuk wis pirang tahun
F G C Gm
yen kowe lungo aku bingung
F G F
yen kowe lungo aku bingung

Musik: F Em Dm Fm C.

Editor: Ika Wahyuningsih
Sumber: Tribunnews.com
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved