Yandex

Musik

Chord Kunci Gitar Kowe Andy Razak

Rabu, 23 Juni 2021 16:40 WIB
Tribunnews.com
Editor: Tri Hantoro |

TRIBUN-VIDEO.COM - Chord kunci gitar Kowe Andy Razak.

Berikut chord kunci gitar Kowe Andy Razak.

CHORD G
Reff :
C        D
ning uripku ono kowe
G        Em
ning atiku ono kowe
Am
ning dongaku
D             G
kasebut mung kanggo kowe..

C           D
esok awan wengi sore
Bm         Em
arep turu eling kowe
Am
kowe kowe tresnaku
D        G
yo mung kanggo kowe..

Intro : C D Bm E
Am D G D

G            D        Em   Bm
dik tresnaku.. dudu kiasan..
C       G        Am            D
neng atiku ono kowe sing tak sayang..
G         D         Em      Bm
yo mung siji dadi pameling ati..
C            D
kowe lan aku.. dadi siji..

Reff :
C        D
ning uripku ono kowe
G        Em
ning atiku ono kowe
Am
ning dongaku
D             G
kasebut mung kanggo kowe..

C           D
esok awan wengi sore
Bm         Em
arep turu eling kowe
Am
kowe kowe tresnaku
D        G
yo mung kanggo kowe..

Int. C D G 

C       D
wes tak.. cobo..
Bm         E
coba nglalekke sliramu..
Am
nanging ora iso..
D
malah tambah loro.. ooo..

Musik : G D Em E
Am G D 
C D Bm E
Am D 

Reff :
C        D
ning uripku ono kowe
G        Em
ning atiku ono kowe
Am
ning dongaku
D             G
kasebut mung kanggo kowe..

C           D
esok awan wengi sore
Bm         Em
arep turu eling kowe
Am
kowe kowe tresnaku
D        G
yo mung kanggo kowe..

C        D
ning uripku ono kowe
G        Em
ning atiku ono kowe
Am
ning dongaku
D             G
kasebut mung kanggo kowe..

C           D
esok awan wengi sore
Bm         Em
arep turu eling kowe
Am
kowe kowe tresnaku
D        G Em
yo mung kanggo kowe..
Am
kowe kowe tresnaku
D        G       Em
yo mung kanggo kowe.. eeee..
Am
kowe kowe tresnaku
D        G C G
yo mung kanggo kowe..

(*)

Sumber: Tribunnews.com
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved