Yandex

Musik

Chord dan Lirik Lagu Mandek Nangis - Safira Inema, Banyu Moto Uwes Asat Krono Mikir Koe Minggat

Jumat, 11 Juni 2021 16:45 WIB
Tribun Video

TRIBUN-VIDEO.COM - Lirik Lagu dan Chord (Kunci) Gitar Mandek Nangis - Safira Inema

Intro : Em C G Bm
Em C G Bm
Am..C D
Em C
banyu moto, uwes asat
G Bm
krono mikir, kowe minggat
Em C
banyu moto, uwes gugur
G Bm Am
kerono kowe, uwes mundur..
C D Em..
marang janjimu, ning aku uuu..
Em C
pingin tak lalekke..
D G
kenangan ro kowe..
Am D G
nanging.. kok angel rasane..
Am Em
aku kudu piye..
Am Em
carane ninggalke kowe..
C
opo sangking gedine..
B
katresnanku uu..
Em C
aku kudu iso..
D G
nglalekke rupane..
Am
supoyo moto iki
D G
iso mandek nangis..
Am Em
kesel.. atiku..
Am Em
kerono korban janji manismu..
C
mendung ning ati.. dadi saksi
B
kowe mblenjani..

Reff :
Em C
banyu moto, uwes asat
G D
krono mikir, kowe minggat..
Em C
banyu moto, uwes gugur
G D Am
kerono kowe, uwes mundur..
C D
marang janjimu, ning aku uuu..

Musik : Em C G Bm
Em C G Bm
Am..C D
Em C
aku kudu iso..
D G
nglalekke rupane..
Am
supoyo moto iki
D G
iso mandek nangis..
Am Em
kesel.. atiku..
Am Em
kerono korban janji manismu..
C
mendung ning ati.. dadi saksi
B
kowe mblenjani..

Reff :
Em C
banyu moto, uwes asat
G D
krono mikir, kowe minggat..
Em C
banyu moto, uwes gugur
G D Am
kerono kowe, uwes mundur..
C D
marang janjimu, ning aku uuu..
Em C
banyu moto, uwes asat
G D
krono mikir, kowe minggat..
Em C
banyu moto, uwes gugur
G D Am
kerono kowe, uwes mundur..
C D Em
marang janjimu, ning aku uuu..

#)
C
mendung ning ati
D Em
dadi seksi kowe ninggalke aku..
C
mendung ning ati
D Em
dadi seksi kowe ninggalke aku..

Outro : Em

Editor: Alfin Wahyu Yulianto
Sumber: Tribun Video
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved