Yandex

Musik

Chord Pisah - GuyonWaton, Lirik Lagu dan Kunci Gitar Mudah Dimainkan

Minggu, 18 April 2021 15:40 WIB
Tribun Video

TRIBUN-VIDEO.COM - Lagu Pisah populer dibawakan oleh grup musik GuyonWaton .

Berikut chord gitar dan lirik lagu Pisah dari GuyonWaton :

Intro : F G Em..
        Dm G C..

  F         G           Em
kowe.. sing ono ning atiku
  A            Dm
teko tanpo tak kiro
       G         C
ning tengah sing wis dadi siji..

 F         G           Em
abot.. ninggalke tresnoku..
   A            Dm
tanpo ngerti.. opo sebab.. 
    G        C Fm C G
lan kesalahanku..

F        G         Em       Am
tekan saiki.. aku ora iso lali..
       Dm            G           C
lagumu sing nggawe.. bungah ing ati..
      F          G
sumilire angin tengah wengi
            Em              A
sing nggawe tentrem ning njero ati..
 Dm                    G  
aku kudu nrimo.. aku karo kowe.. 
            C
pancen ora iso..

         F     G     
nanging awak dewe.. 
  Em        A
kudu iso nompo..
        Bb
nompo kahanan sing 
            G
raiso di peksa..ke..

Reff :
         F     G
 netes banyu moto..
     Em            Am
 nggawe loro ning njero dodo
  Dm      G
 ati iki iseh tresno
         C
 kepekso pisah mergo wong tuwo..

   F          G
 dudu salahku karo kowe..
   Em          Am
 kahanan mekso koyo ngene..
        Dm                     G
 mugo kowe bahagia.. karo wong liyo..
                  C
 sing luwih soko aku..

Musik : F..Em..Dm..C..
        F..Em..Am..
        Dm G C..

F        G         Em       Am
tekan saiki.. aku ora iso lali..
       Dm            G           C
lagumu sing nggawe.. bungah ing ati..
      F          G
sumilire angin tengah wengi
            Em              A
sing nggawe tentrem ning njero ati
 Dm                    G  
aku kudu nrimo.. aku karo kowe.. 
            C
pancen ora iso..

Reff :
         F     G
 netes banyu moto..
     Em            Am
 nggawe loro ning njero dodo
  Dm      G
 ati iki iseh tresno
         C    -Dm   -Em  -G  Em-F-G
 kepekso pisah mergo wong tuwo..

   F          G
 dudu salahku karo kowe..
   Em          Am
 kahanan mekso koyo ngene..
        Dm                     G
 mugo kowe bahagia.. karo wong liyo..
                  C Am
 sing luwih soko aku..
           Dm
 karo wong liyo..
        G         Am  D
 sing luwih soko aku..
           F
 karo wong liyo..
          G           C
 sing mungkin dudu a..ku..

# chord gitar # Lirik Lagu # GuyonWaton # Pisah
Editor: Panji Anggoro Putro
Sumber: Tribun Video
Tags
   #Pisah   #GuyonWaton   #chord gitar   #Lirik Lagu
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved