Yandex

Musik

Lirik Lagu Cerito Loro - Happy Asmara, Chord Kunci Gitar Dasar Dimainkan dari C

Minggu, 28 Februari 2021 19:47 WIB
Tribun Video

TRIBUN-VIDEO.COM - Lagu Cerito Loro populer dibawakan oleh TTM Akustik dan Putri Andien.

Lagu Cerito Loro kemudian juga dibawakan oleh penyanyi Happy Asmara .

Berikut chord gitar dan lirik lagu Cerito Loro dari Happy Asmara :

Intro : C G/B Am G
        F Em Dm G C..

    C      G/B      Am A
tak tembangke lagu iki
          Dm
kanggo sliramu sing paling 
        G
tak tresnani..
  Em       E          Am
getun ati iki, aku ra nepati janji
      Dm
aku lungo tanpo kondo
        G             ..F G
mergo kedanan wong lio..

C               G/B      Am A
kelingan mbiyen dewe ketemu
        Dm                    G
kowe janji ra bakal ngelarani atiku
-F         Em      E
 segampang iki caramu
      Am
mupus roso trenoku
       Dm
aku ra bakal lali
        G                     C
tekan kapan ra bakal tak ngapurani..

       Dm                     G
kowe lungo ninggal aku, atiku loro
         E                      Am
ora nyongko kowe gampang keno godho
        Dm                         G
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno
     F                 G
tak akoni pancen.. aku iki..
          C
dudu sopo-sopo..

Reff :
                   F
 seng gede pangapuramu
                  G
 lungaku ninggal tatu
                C
 wes gawe loro atimu..

                   F
 aku ra butuh tresnomu
                    G
 kabeh kuwi mung palsu
                      C
 tak buang roso tresnoku
        G/B      Am
 korban janji manismu
                   Dm
 tak jaluk pengertianmu
             G
 ojo dadi loromu
                   C
 tulung ngapuranen aku..

                F
 ati iki dudu dolanan
              G
 dudu pelampiasan
                      C
 senajan uripku pas pasan
     G/B     Am
 aku wani kelangan
               Dm
 ora perlu tok getuni
              G
 certio loro iki
                 C
 ora bakal tak baleni..

Musik : F G Em Am
        F G C..

       Dm                     G
kowe lungo ninggal aku, atiku loro
         E                      Am
ora nyongko kowe gampang keno godho
        Dm                         G
aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno
     F                     G
tak akoni aku pancen.. aku iki..
          C
dudu sopo-sopo..

Reff :
                   F
 seng gede pangapuramu
                  G
 lungaku ninggal tatu
                C
 wes gawe loro atimu..

                   F
 aku ra butuh tresnomu
                    G
 kabeh kuwi mung palsu
                      C
 tak buang roso tresnoku
        G/B     Am
 korban janji manismu
                   Dm
 tak jaluk pengertianmu
             G
 ojo dadi loromu
                   C
 tulung ngapuranen aku..

                F
 ati iki dudu dolanan
              G
 dudu pelampiasan
                      C
 senajan uripku pas pasan
     G/B     Am
 aku wani kelangan
               Dm
 ora perlu tok getuni
              G
 certio loro iki
                 C
 ora bakal tak baleni..

               Dm
 ora perlu tok getuni
              G
 certio loro iki
                 F   Fm G C..
 ora bakal tak baleni..
Editor: Panji Anggoro Putro
Sumber: Tribun Video
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved