Yandex

Musik

Panas Panase Srengenge Kuwi, Lirik Lagu dan Chord (Kunci) Gitar Cidro 2 - Yeni Inka

Senin, 22 Februari 2021 21:30 WIB
Tribunnews.com

TRIBUN-VIDEO.COM - Lirik Lagu dan Chord (Kunci) Gitar Cidro - Cindy, Panas-panase Ser Ngenge Wuwi

Intro : Em..Bm..C D G
Em Bm Em A..D G
D...
G Bm
…..Durung nganti garing
Em Bm
Catu sing ning atiku
C Bm
Tego-tegane sliramu
Em Am D
Nambahi loro batinku…
(*)
G Bm
….Aku ora percoyo
Em Bm
Nanging kabeh iki nyoto
C Bm
Cetho ning ngarepe moto
Em Am D G
Yen sliramu kuwi Cidro

(**)
Em Bm
….Panas-panase ser ngenge kuwi
C G
…Kang nguliti awak iki
Em Bm
….Nanging sek panas rasaning ati
Am D
Nyawang kedadean iki..

Musik : Em..Bm..C..G
C Bm C D
G.....D....
Reff:
G D
…..Lungo awakku seng kudu lungo
Em Bm
….Timbang batinku keloro-loro
C Bm
….Ra bakal awakku iki
C D
Bali nemoni sliramu…
G D
….Lilo awakku iki wes lilo
Em Bm
…Senajan loro ning jero dodo
C Bm
….Yen pancene uwes nasibku
C D G
Kudu pisahan karo awakmu

Int : C Bm Am G
Am Bm C D
G..D...

Kembali ke : (*), (**), music, Reff

Ending :
C Bm
….Yen pancene uwes nasibku
C D G
Kudu pisahan karo awakmu

Outro : Am Bm..C D G

(*)

Editor: Radifan Setiawan
Sumber: Tribunnews.com
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved