Yandex

Musik

Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Banyu Langit - Didi Kempot

Selasa, 16 Februari 2021 23:39 WIB
TribunSolo.com
TRIBUN-VIDEO.COM - Chord Kunci Gitar dan Lirik Lagu Banyu Langit - Didi Kempot'
A# D# A# D# Dm Cm F A#
A# Sworo angin
Dm angin sing ngreridu ati
D# Ngelingake
F sliramu sing tak tresnani
A# Pingin nangis
Dm ngetokke eluh neng pipi
D# Suwe ra weruh
F senajan mung ono ngimpi
Gm Dm Ngalemo ngalem ning dadaku
D# F Tambanono roso kangen ning atiku
Gm Dm Ngalemo ngalemo ning aku
D# F ben ra adem kesiram udaning dalu
A# Banyu langit
Dm sing ono duwur kayangan
D# Watu gede
F kelingan mendunge udan
A# Telesono
Dm atine wong sing kasmaran
D# Setio janji
F seprene tansah kelingan

Reff :
Gm Dm Ademe gunung merapi purba
D# Melu krungu suaramu
F ngomongke opo
Gm Dm Ademe gunung merapi purba
D# Sing neng langgran
F A# Wonosari Yogyakarta

A# Dm D# F
Gm Dm D# Cm F
Reff :
Gm Janjine lungane ra
Dm nganti suwe suwe
D# Pamit esuk lungane
F ra nganti sore
Gm Janjine lunga ra
Dm nganti semene suwene
D# F Nganti kapan tak enteni
A# sak tekane

A# Udan grimis
Dm telesono klambi iki
D# Jroning dodo
F ben ra garing ngekep janji
A# Ora lamis
Dm gedene nggonku nresnani
D# Nganti kapan
F aku ora biso lali

Reff :
Gm Dm Ademe gunung merapi purba
D# Melu krungu suaramu
F ngomongke opo
Gm Dm Ademe gunung merapi purba
D# Sing neng langgran
F A# Wonosari Yogyakarta
Gm Janjine lungane ra
Dm nganti suwe suwe
D# Pamit esuk lungane
F ra nganti sore
Gm Janjine lunga ra
Dm nganti semene suwene
D# F Nganti kapan tak enteni
A# sak tekane
A# Dm D# F A#

(*)
Editor: Sigit Ariyanto
Sumber: TribunSolo.com
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved