Yandex

Musik

Lirik Lagu dan Chord (Kunci) Gitar Wes Tatas - Happy Asmara

Senin, 14 Desember 2020 08:45 WIB
Tribun Video
Editor: Aprilia Saraswati |

TRIBUN-VIDEO.COM - Lirik Lagu dan Chord (Kunci) Gitar Wes Tatas - Happy Asmara

(Intro) D# A# Cm..
G# A# D#..
D# A#
tak eleng-eleng..
Cm
mbiyen tau ngomong opo..
G# A#
arep ngancani aku tekan..
D#
pungkase umurku..
Fm G
nanging saikine..
Cm
kowe ninggal janjine..
G#
ibarat banyu mili..
A#
wes tekan segoro..
D# A# Cm
cubo dadi aku.. kuat po atimu..
G# A# D#
mesti kowe sambat.. ora kuat..
Fm G Cm A#
aku uwes ora pengen lara..
G#
atiku wes tenang..
A#
wes tak anggep ilang..

(Chorus)
D# A#
layangan sing tatas..
Cm Gm
tondo tresnoku wis pungkas
G# D#
mabur duwur ngalang-ngalang..
Fm A#
yen nibo dadi kenangan..

D# A#
kowe sing tak eman-eman..
Cm Gm
ninggalke roso kelaran
G# D#
opo iki wis takdire..
Fm A#
aku ikhlas, aku pasrah..
D#
wis tak ngalah..

(Int.) D# A# Cm Gm
G# D# Fm A#
D# A# Cm Gm
G# D# Fm A# D# A#

D# A# Cm
cubo dadi aku.. kuat po atimu..
G# A# D#
mesti kowe sambat.. ora kuat..
Fm G Cm A#
aku uwes ora pengen lara..
G#
atiku wes tenang..
A#
wes tak anggep ilang..

(Chorus)
D# A#
layangan sing tatas..
Cm Gm
tondo tresnoku wis pungkas
G# D#
mabur duwur ngalang-ngalang..
Fm A#
yen nibo dadi kenangan..
D# A#
kowe sing tak eman-eman..
Cm Gm
ninggalke roso kelaran
G# D#
opo iki wis takdire..
Fm A#
aku ikhlas, aku pasrah..
D#
wis tak ngalah..
D# A#
layangan sing tatas..
Cm Gm
tondo tresnoku wis pungkas
G# D#
mabur duwur ngalang-ngalang..
Fm A#
yen nibo dadi kenangan..
D# A#
kowe sing tak eman-eman..
Cm Gm
ninggalke roso kelaran
G# D#
opo iki wis takdire..
Fm A#
aku ikhlas, aku pasrah..
D#
wis tak ngalah..

Sumber: Tribun Video
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved