Yandex

Musik

Chord (Kunci) Gitar dan Lirik Lagu Ora Masalah - GuyonWaton, Ora Masalah Lambemu Sing Lamis

Selasa, 24 November 2020 14:37 WIB
Tribunnews.com

TRIBUN-VIDEO.COM - Berikut Chord (Kunci) Gitar dan Lirik Lagu Ora Masalah - GuyonWaton, Ora Masalah Lambemu Sing Lamis

C G Am Em F C G C
C G Am Em
Kowe pernah ono ning atiku
F G C
Janji ora bakal ninggalke aku
Dm G C G Am
Saiki kowe lungo Mblenjani janjimu
Dm G
Ninggalne loro ning njero dodo
C G
Ora masalah
C G Am Em
Lambemu sing lamis Gawe atiku keiris
F G C
Ra bakal aku nangis Mergo kuwi wis digaris
Dm G
Tresnomu koyo telo
C G Am
Anane mung nyereti
Dm G
Isone gawe loro Lorone ning njero ati
Am
Urip rasah spaneng
Em
Raono kowe aku ayem
F
Urip rasah spaneng
C G
Raono kowe aku seneng
Am
Tresnomu wis luntur
Em
Aku tak terimo mundur
F G C G
Ketimbang nggawe atiku ajur

C G Am Em F C G
Dm C
C G
Lambemu sing lamis
Am Em
Gawe atiku keiris
F G
Ra bakal aku nangis
C
Mergo kuwi wis digaris
Dm G
Tresnomu koyo telo
C G Am
Anane mung nyereti
Dm
Isone gawe loro
G
Lorone ning njero ati
Am
Urip rasah spaneng
Em
Raono kowe aku ayem
F
Urip rasah spaneng
C G
Raono kowe aku seneng
Am
Tresnomu wis luntur
Em
Aku tak terimo mundur
F G C ( G )
Ketimbang nggawe atiku ajur
Am
Urip rasah spaneng
Em
Raono kowe aku ayem
F
Urip rasah spaneng
C G
Raono kowe aku seneng
Am Em
Ora masalah, sabarku turah turah
F G C
Ketimbang nggawe atiku bubrah
F G C
Ketimbang nggawe uripku susah

Editor: Aprilia Saraswati
Sumber: Tribunnews.com
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved