Yandex

Musik

Chord Kunci Gitar Denny Caknan - 'Sampe Tuwek': Sayang-Sayangan Neng Kene

Minggu, 22 November 2020 16:31 WIB
Tribunnews.com

TRIBUN-VIDEO.COM - Chord Gitar Sampek Tuwek - Denny Caknan

[Intro]
G D/F# Em D C D G

[Verse 1]
G
seneng.. seneng bareng
C
susah.. susah bareng
Am
 nyanding sliramu..
D
 sayang sliramu..

        Bm
wis tak angen-angen..
           Em
kowe bakal dadi jodohku
        Am
wis tak angen-angen..
     D
kowe dadi pilihanku

[Intro]
D/F# G A D

[Verse 2]
G
tenang.. rasah sepaneng
C
tenang.. aku wis seneng
Am
rene.. rangkulen aku
         D
tak nggo sangu turuku

 Bm
mbesok miliho dino
Em
kowe tak lamar..
         Am
rasah nduwe roso, aku ninggalno
 D
awak'e dewe wis dadi siji

[Chorus]
         G
sampek tuwek..
D/F#           Em
 kowe ra bakal tak culno
D      C
 masio wis ra wancine
         D
sayang-sayangan neng kene

  Bm
siji-sijine wong
            Em
seng nggawe ayem'e ati
       Am         D
nggawe urepku.. seneng..
            G     D/F# Em
mesem saben bengi

[interlude]
G   D/F# Em
hu..wo...ooo..

         C
wis tak angen-angen..
(wis tak angen-angen)
           D
kowe bakal dadi jodohku

[Verse 1]
G
seneng.. seneng bareng
C
susah.. susah bareng
Am
 nyanding sliramu..
D
 sayang sliramu..

        Bm
wis tak angen-angen..
           Em
kowe bakal dadi jodohku
        Am
wis tak angen-angen..
     D
kowe dadi pilihanku

[Verse 2]
G
tenang.. rasah sepaneng
C
tenang.. aku wis seneng
Am
rene.. rangkulen aku
         D
tak nggo sangu turuku

 Bm
mbesok miliho dino
Em
kowe tak lamar..
         Am
rasah nduwe roso, aku ninggalno
 D
awak'e dewe wis dadi siji

[Chorus]
         G
sampek tuwek..
D/F#           Em
 kowe ra bakal tak culno
D      C
 masio wis ra wancine
         D
sayang-sayangan neng kene

  Bm
siji-sijine wong
            Em
seng nggawe ayem'e ati
       Am         D
nggawe urepku seneng
         G        D
mesem saben bengi..

         G
sampek tuwek
D/F#           Em
 kowe ra bakal tak culno
D      C
 masio wis ra wancine
         D
sayang-sayangan neng kene

  Bm
siji-sijine wong
            Em
seng nggawe ayem'e ati
       Am         D
nggawe urepku seneng
         G        Em
mesem saben bengi..

[Outro]
 Am         D
nggawe urepku.. woo..
            G
mesem saben bengi (*)


Artikel ini telah tayang di Tribunnews.com dengan judul Chord Gitar Lagu Sampek Tuwek - Denny Caknan, Kunci dari G: Sampek Tuwek Kowe Ra Bakal Tak Culno

Editor: Dita Dwi Puspitasari
Sumber: Tribunnews.com
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved