Yandex

Musik

Chord Kunci Gitar dan Lirik Pawang Cinta - Happy Asmara

Selasa, 30 Juni 2020 11:24 WIB
TribunSolo.com

TRIBUN-VIDEO.COM - Chord Kunci Gitar dan Lirik Pawang Cinta
.
Em Am B Em
.
Em D G
Kadung jeru tresnoku kanggo awakmu
Am B
Kabeh wis tak kekne Malah kowe ngapusi aku
.
Em D G
Ati ati karo pawang cintaku
Am B Em
Tak gawe kedanan kowe karo aku
D C D Em
Sak bendino mek gur mikirne awakku
.
C#m B
.
Em C
ibarate aku tuku nongko neng jero karung Pas tak bukak bosok, jebul aku kesandung
G D G
selama ini aku pacaran karo bojone uwong Yang banyak simpanan dan pembohong
Em C
niat ati pengen seneng malah dadine spaneng Kowe sing tak cinta ternyata pendusta
G D Em
aku terbuai terlena oleh rayuan manisnya Dan kini akhirnya aku terluka
.
Em D C G Em D C
tunggu saja, jangan coba coba Aku punya pawang cinta
B
Nanti kau ku bikin gila
.
Em D G
kadung jeru tresnoku kanggo awakmu
Am B
Kabeh wis tak kekne Malah kowe ngapusi aku
Em D G
Ati ati karo pawang cintaku
Am B Em
Tak gawe kedanan kowe karo aku
D C D Em
Sak bendino mek gur mikirne awakku
.
Em C Am B
.
Em C
niat ati pengen mundor malah dadine ajor Koe seng tak cinta ternyata pendusta
G D Am
aku terbuai terlena oleh rayuan manisnya Dan kini akhirnya aku terluka
Em C
loro ati iki mung isone ngeratapi Kisah asmaraku yang penuh dengan sensai
G D
mau tidak mau harus aku lalui Wes kadung teles kebes
Em
Jegur pisan ben podo ambles
.
Em D C G Em
unggu saja, jangan coba coba
D C
Aku punya pawang cinta
B
Nanti kau ku bikin gila
.
Em D G Am
Kadung jeru tresnoku kanggo awakmu Kabeh wis tak kekne
B
Malah kowe ngapusi aku
.
Em D G
Ati ati karo pawang cintaku
Am B Em
Tak gawe kedanan kowe karo aku
D C D Em
Sak bendino mek gur mikirne awakku
.
Em C Am B Em C G Em

Editor: Sigit Ariyanto
Sumber: TribunSolo.com
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved