Yandex

Musik

Chord Kunci Gitar dan Lirik Amung Siji - Happy Asmara

Selasa, 30 Juni 2020 11:18 WIB
TribunSolo.com

TRIBUN-VIDEO.COM - Chord Kunci Gitar dan Lirik Amung Siji
.
Dm C Bb A Dm C Bb A
.
Dm C
Sayang sejatine takonono
Bb A
Sak jerone atimu opo karep dadi pengenmu
Dm C
Tresno iki kabeh amung kanggo sliramu
Bb Dm
Raono sing liyane, kabeh mung kanggo kowe
.
Gm Dm
Amung siji yen aku nyawang padhange bulan
A
Sing ning nduwure padhange jagad
Dm Bm
Yo mung siji sing iso tak sawang
.
Gm
Tresnamu koyo urupe lintang
Dm
Sing saben wengi terus tak sawang
A Dm
Ning endi saiki dunungmu sayang
.
Gm Dm Bb A Dm
.
Dm C
Sayang sejatine takonono
Bb A
Sak jerone atimu opo karep dadi pengenmu
Dm C
Tresno iki kabeh amung kanggo sliramu
Bb Dm
Raono sing liyane, kabeh mung kanggo kowe
.
Gm Dm
Amung siji yen aku nyawang padhange bulan
A
Sing ning nduwure padhange jagad
Dm Bm
Yo mung siji sing iso tak sawang
.
Gm
Tresnamu koyo urupe lintang
Dm
Sing saben wengi terus tak sawang
A Dm
Ning endi saiki dunungmu sayang
.
C Bb C F Gm Dm A Dm
.
Dm C
Sayang sejatine takonono
Bb A
Sak jerone atimu opo karep dadi pengenmu
Dm C
Tresno iki kabeh amung kanggo sliramu
Bb Dm
Raono sing liyane, kabeh mung kanggo kowe
.
Gm Dm
Amung siji yen aku nyawang padhange bulan
A
Sing ning nduwure padhange jagad
Dm Bm
Yo mung siji sing iso tak sawang
.
Gm
Tresnamu koyo urupe lintang
Dm
Sing saben wengi terus tak sawang
A Dm
Ning endi saiki dunungmu sayang
.
Gm
Rino wengiku amung dedungo
Dm
Marang gustiku kang maha kuoso
A Dm
Mugo-mugo balio sliramu sayang

Editor: Sigit Ariyanto
Sumber: TribunSolo.com
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved