Yandex

Musik

Chord (Kunci) Gitar dan Lirik Lagu 'Dalan Liyane' - Via Vallen

Selasa, 30 Juni 2020 09:42 WIB
Tribun Manado

TRIBUN-VIDEO.COM - Lagu 'Dalan Liyane' populer dibawakan oleh beberapa penyanyi, salah satunya adalah pedangdut Via Vallen.

Berikut Tribun-Video.com beri chord (kunci) gitar dan lirik lagu 'Dalan Liyane' dari Via Vallen:

Intro : F..G..C Em Am -A
Dm..G..C..

C G C
... Sopo seng kuat nandang kahanan 
Am A Dm
sopo seng ora kroso kelangan
F G Em
ditinggal pas sayang sayange
A Dm
pas lagi jeru jerune
G C
kowe milih dalan liyane..

Int. Fm C

C
Sopo seng kuat ditinggal lungo
Am A Dm
sopo seng atine ora loro
F G Em
kenangan sing wis tak lakoni
A Dm
tak simpen neng njero ati
G C
dewe wes ra dadi siji..

Reff:
F
Yowes ben tak lakoni nganti
G
sak kuat kuate ati
C
pesenku mung siji
Em Am
seng ngati-ati..
A Dm
isoku mung mendem..
G
esuk tekan sonten
C
mergo sadar diri kulo
C
dudu sinten sinten..

F
Yowes ben mung tak pendem roso
G
seng ono neng njero dodo
C
tetep tak dongakno
Em Am
mugo urip mulyo..
A Dm
isoku mung nyuwun
G
mugo ora getun
C
cekap semanten maturnuwun..

Musik : F..G..C Em Am -A
Dm..G..C..

Reff:
F
Yowes ben tak lakoni nganti
G
sak kuat kuate ati
C
pesenku mung siji
Em Am
seng ngati-ati..
A Dm
isoku mung mendem..
G
esuk tekan sonten
C
mergo sadar diri kulo
C
dudu sinten sinten..

F
Yowes ben mung tak pendem roso
G
seng ono neng njero dodo
C
tetep tak dongakno
Em Am
mugo urip mulyo..
A Dm
isoku mung nyuwun
G
mugo ora getun
C
cekap semanten maturnuwun..
Am A Dm
.. isoku mung nyuwun
G
mugo ora getun
C
cekap semanten maturnuwun..

Outro : C

(*)

Artikel ini telah tayang di TribunManado.co.id dengan judul Kunci Gitar Chord dan Lirik Lagu Dalan Liyane - Hendra Kumbara

Editor: Panji Anggoro Putro
Sumber: Tribun Manado
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved