Yandex

Musik

Chord Kunci Gitar Kelingan Tresnane - Via Vallen: Ono Wong Liyo Mbok Sandeng

Minggu, 28 Juni 2020 22:26 WIB
Tribunnews.com

TRIBUN-VIDEO.COM - Chord Kunci Gitar dan Lirik Kelingan Tresnane
.
G Em Am D
.
G Em
Ayeme yen kelingan marang sliramu
Am D
Manis esem mu kebayang saben wektu
G Em
Nangeng kabeh kuwi mung dadi kenanganku
Am D
Mung iso tak bayangke ning njero anganku
.
G
Nek soyo tak eleng eleng
Em
Ono wong liyo mbok sandeng
Am D
Saben wengi aku mung iso nangisi
G
Nek coba tak lalekake
Em
Ati isih tresno rasane
Am D
Yen kelingan atiku saking larane
.
G
Naliko kelingan ndek jaman semono
Em
Kowe ngucap tresno nanging mbok tinggal lungo
Am
Opo kurangku iki opo salahku iki
D
Nganti kowe tego ninggalke kabeh janji
.
G
Tresnoku iki tulus sak jroning ati
Em
Nanging opo malah kowe ninggalake
Am
Ninggalake tresnaku sing tak rasakke
D
Opo kabeh janjimu kuwi mung ono lambe
.
G Em
Opo kabeh iki wis dadi takdire
Am D
Tresnamu nggo aku mung cukup semene
G Em
Aku nengkene wis coba nglalekke
Am D
Malah tansoyo kelingan karo kowe
.
G
Nek soyo tak eleng eleng
Em
Ono wong liyo mbok sandeng
Am D
Saben wengi aku mung iso nangisi
.
G
Nek coba tak lalekake
Em
Ati isih tresno rasane
Am D
Yen kelingan atiku saking larane
.
G Em
Kepiye yen kuwi wis takdire
Am D
Aku karo kowe pisah tekan semene
.
G
Nek soyo tak eleng eleng
Em
Ono wong liyo mbok sandeng
Am D
Saben wengi aku mung iso nangisi
.
G
Nek coba tak lalekake
Em
Ati isih tresno rasane
Am D
Yen kelingan atiku saking larane
G
Nek soyo tak eleng eleng
Em
Ono wong liyo mbok sandeng
Am D
Saben wengi aku mung iso nangisi
.
G
Nek coba tak lalekake
Em
Ati isih tresno rasane
Am D
Yen kelingan atiku saking larane
.
G
Nek soyo tak eleng eleng
Em
Ono wong liyo mbok sandeng
Am D
Saben wengi aku mung iso nangisi
.
G
Nek coba tak lalekake
Em
Ati isih tresno rasane
Am D
Yen kelingan atiku saking larane

Editor: Tri Hantoro
Sumber: Tribunnews.com
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved