Yandex

Musik

Lirik Lagu dan Chord (Kunci) Gitar Sewu Kutho - Didi Kempot, Tak Nggo Tombo Kangen Jero ning Dodo

Jumat, 22 Mei 2020 10:03 WIB
Tribun Video

TRIBUN-VIDEO.COM - Berikut Chord (Kunci) Gitar dan Lirik Lagu Sewu Kutho - Didi Kempot, Tak Nggo Tombo Kangen Jero ning Dodo

Intro : C Em F G C

C Em
Sewu kuto uwis tak liwati

F C G
Sewu ati tak takoni

C Em
Nanging kabeh podo ra ngerteni

F C G
Lungamu neng endi

Am F
Pirang taun anggonku nggoleki

C G C
Seprene durung biso nemoni

Interlude : Am Dm G C

Reff:

Dm G C Am
  Wis tak cobo nglaliake

F G C
  Jenengmu soko atiku

F G C G Am
 Sak tenane aku ora ngapusi

Dm G C G
  Isih tresno sliramu

(*)

C Em
  Umpamane kowe uwis mulyo

F C G
  Lilo aku lilo

C Em
  Yo mung siji dadi panyuwunku

F C G
  Aku pengen ketemu

(#)

Am F
  Senajan sak kedeping moto

C Em C
  Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo

Intro: Em F C
Am G C

Kembali ke Reff, (*)

Am F
Senajan wektu mung sedelo

C Em C
Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo

Editor: Aprilia Saraswati
Sumber: Tribun Video
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved