Yandex

Musik

Chord (Kunci) Gitar dan Lirik Lagu Dory Harsa - Ninggal Tatu

Kamis, 21 Mei 2020 08:59 WIB
Tribun Video

TRIBUN-VIDEO.COM - Lirik Lagu Ninggal Tatu - Dory Harsa, Lengkap dengan Chord (Kunci) Gitar:

Intro : C G Am Em F C Dm
G-Am-Bm-C-Dm-Em
F Am F G-Am-Bm-Dm ~ G ~

C G
Neng ngopo ra crito
Am Em
yen kowe wes ra tresno
F C
neng kowe malah lungo
Dm G
ninggal tatu neng dodo ~
Am Em
rasane ati iki
F C
koyo keno mowo
Am Em
barang wes ngerti
F G
neng mburiku kowe ngeliyo ~
C G
Janjine ngancani
Am Em
nganti tekane pati
F C
neng nyatane janjimu
Dm G
kuwi mung kari janji ~
Am Em
panase geni
F C
ra koyo panase ati
Am Em
sak uwise ngerti
F G
kowe neng aku ngapusi ~

Reff:
C G
Kowe tak sayang-sayang
Am Em
saiki malah ngilang
F C
tresnamu karo aku
Dm G
kuwi mung kiasan ~
C G
Kowe tak gadang-gadang
Am Em
tegane gawe lirang
F C
anggonku labuh kowe
Dm G
opo seh kurang ~

Song : C G Am Em
F C Dm G
C Bb ~ C ~ Dm G C
G-Am-Bm-Dm ~ G ~

C G
Neng ngopo ra crito
Am Em
yen kowe wes ra tresno
F C
neng kowe malah lungo
Dm G
ninggal tatu neng dodo ~
Am Em
rasane ati iki
F C
koyo keno mowo
Am Em
barang wes ngerti
F G
neng mburiku kowe ngeliyo ~
C G
Janjine ngancani
Am Em
nganti tekane pati
F C
neng nyatane janjimu
Dm G
kuwi mung kari janji ~
Am Em
panase geni
F C
ra koyo panase ati
Am Em
sak uwise ngerti
F G
kowe neng aku ngapusi ~

Back to Reff

Outro: C

Editor: Purwariyantoro
Sumber: Tribun Video
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved