Musik

Chord (Kunci) Gitar dan Lirik Lagu Kowe Mlayu - Didi Kempot, Gelo Aku Gelo

Rabu, 25 Maret 2020 09:37 WIB
Tribun Video

TRIBUN-VIDEO.COM - Chord (Kunci) Gitar dan Lirik Lagu Kowe Mlayu - Didi Kempot, Gelo Aku Gelo

Intro : C Dm G C
F Em Am Dm G C G

C Dm
tak tangisono wis emoh krungu
G C
wis ilang rasane tresnamu
Am Dm
kowe lali mlayu ninggalake aku
G C
lungo tegane nyikso uripku

Int. Dm G

C Dm
tak entenono uwis emoh mulih
G C
tresnamu uwis maleh
Am Dm
kowe lali ninggali cerito sing sedih
G C
nyikso atiku sansoyo perih

Int. Dm Em G C

Reff :
C
gelo aku gelo
Am
aku keloro-loro
Dm
rasane ngiris-iris
G
ning dodo

Int. Dm G C

C
loro aku loro
Am
atiku keloro-loro
Dm
nandur tresno
G C
tukule kuciwo

Musik : C Dm G C
F Em Am Dm G C G

C Dm
tak entenono uwis emoh mulih
G C
tresnamu uwis maleh
Am Dm
kowe lali ninggali cerito sing sedih
G C
nyikso atiku sansoyo perih

Int. Dm Em G C

Reff :
C
gelo aku gelo
Am
aku keloro-loro
Dm
rasane ngiris-iris
G
ning dodo

Int. Dm G C

C
loro aku loro
Am
atiku keloro-loro
Dm
nandur tresno
G C
tukule kuciwo
Dm
nandur tresno
G C
tukule kuciwo

(*)

 

Editor: Purwariyantoro
Sumber: Tribun Video
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved