MUSIK

Chord Kunci Gitar Happy Asmara - Tape Ketan (Remix)

Selasa, 24 Maret 2020 20:05 WIB
Tribun Video
TRIBUN-VIDEO.COM - Chord Kunci Gitar Happy Asmara - Tape Ketan (Remix)

Intro :
D#m G#m B C# D#m D#m G#m B C# D#m D#m ra usah di eleng-eleng G#m sing mbiyen wes ben sing mbiyen B ra usah kowe ngengkel C# D#m koyo wes ora ono uwong liyo maneh.. G#m santai wae ojo digawe kenceng D#m opo maneh nganti sepaneng C# A# D#m urip sepisan ojo digawe gendeng.. Int. D#m C# B C# D#m Reff : D#m tape ketan enak rasane G#m yen dipangan keroso anget B eleng mantan nggreges awakke C# D#m ning sirah nggarakne mumet.. D#m tape ketan enak rasane G#m yen dipangan keroso anget B eleng mantan nggreges awakke C# D#m ning sirah nggarakne mumet.. Musik : D#m.. D#m.. D#m G#m B C# D#m D#m G#m B C# D#m D#m ra usah di eleng-eleng G#m sing mbiyen wes ben sing mbiyen B ra usah kowe ngengkel C# D#m koyo wes ora ono uwong liyo maneh.. G#m santai wae ojo digawe kenceng D#m opo maneh nganti sepaneng C# A# D#m urip sepisan ojo digawe gendeng.. Int. D#m C# B C# D#m Reff : D#m tape ketan enak rasane G#m yen dipangan keroso anget B eleng mantan nggreges awakke C# D#m ning sirah nggarakne mumet.. D#m tape ketan enak rasane G#m yen dipangan keroso anget B eleng mantan nggreges awakke C# D#m ning sirah nggarakne mumet.. Outro : D#m.. D#m..

(*)
Editor: Alfin Wahyu Yulianto
Sumber: Tribun Video
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved