Musik

Chord Gitar dan Lirik Lagu Aku Sing Duwe Ati - Ndarboy Genk

Jumat, 14 Februari 2020 23:40 WIB
Tribunnews.com

TRIBUN-VIDEO.COM - Lagu berjudul Aku Sing Duwe Ati dinyanyikan oleh Ndarboy Genk.

Ndarboy Genk merilis lagu tersebut pada tahun 2019 lalu.

Aku Sing Duwe Ati ini memiliki aliran lagu pop.

Video musik lagu Aku Sing Duwe Ati yang diunggah di kanal YouTube Ndarboy Genk telah dilihat hingga tiga juta penonton.

Tidak hanya itu, video tersebut disukai oleh 21 ribu akun YouTube.

Chord gitar dan lirik lagu Aku Sing Duwe Ati - Ndarboy Genk:

[Reff]
C G
Aku seng nduwe ati
Am Em
kowe ra sah ngrusohi
F C
aku seng nduwe roso
Dm G
kowe ra sah suloyo

C G
Aku seh tetep tresno
Am E
senajan dunyo ra trimo
F C
urusono uripmu
Dm
timbang suwe-suwe
G C
lambemu tak tuku


[Interlude]

C G Am C7
F G C G

C G
Yen awan tansah kelingan
Am C7
yen wengi ra iso mapan
F G C G
koyo ngene wong sing kasmaran

C G
senajan akeh konco-konco
Am C7
seng durung biso nerimo
F G C G
kabeh ora tak rungokno

Am Em
Jero atine manungso
F C
kuwi bedo-bedo
Am Em
ora iso mbok antem podo
F C
koyo seng mbok karepno
Dm G
kowe ra nglakoni ra usah mutusi

[Reff]
C G
Aku seng nduwe ati
Am Em
kowe ra sah ngrusohi
F C
aku seng nduwe roso
Dm G
kowe ra sah suloyo

C G
Aku seh tetep tresno
Am E
senajan dunyo ra trimo
F C
urusono uripmu
Dm
timbang suwe-suwe
G C
lambemu tak tuku

[Interlude]
C G Am C7
F G C G

C G
Walau badai kan menghadang
Am C7
tekan kapan tetep sayang
F G C G
sampai maut kan memisahkan

C G
Senajan akeh seng do nggudho
Am C7
tresno ra bakal tak culno
F G C
susah seneng tekan tuwo

Am Em
Jero atine manungso
F C
kuwi bedo-bedo
Am Em
ora iso mbok antem podo
F C
koyo seng mbok karepno
Dm
kowe ra nglakoni
G
ra usah mutusi

[Reff]
C G
Aku seng nduwe ati
Am Em
kowe ra sah ngrusohi
F C
aku seng nduwe roso
Dm G
kowe ra sah suloyo

C G
Aku seh tetep tresno
Am E
senajan dunyo ra trimo
F C
urusono uripmu
Dm G
timbang suwe-suwe

C G
Aku seng nduwe ati
Am Em
kowe ra sah ngrusohi
F C
aku seng nduwe roso
Dm G
kowe ra sah suloyo

C G
Aku seh tetep tresno
Am E
senajan dunyo ra terimo
F C
urusono uripmu
Dm Em
timbang suwe-suwe
F G C
suwe-suwe lambemu tak tuku

(Tribunnews.com/Febia Rosada Fitrianum)

Editor: Sigit Ariyanto
Sumber: Tribunnews.com
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved