Musik

Lirik dan Chord Kunci Gitar Cah Ayu - Overall, Wis Nggawe Nyaman Atiku

Jumat, 14 Februari 2020 20:19 WIB
Tribunnews.com

TRIBUN-VIDEO.COM - Chord Kunci Gitar dan Lirik Cah Ayu
.
F G Em Am
Muga dadi pelengkapku
Dm G C
Senajan sliramu ora dadi karepku
.
Intro: F G Em Am Dm G C F G C Am Dm G C G
.
F G
Pisan ketemu sliramu
C Am
Wis nggawe nyaman atiku
Dm
Ndelok kowe mesem ngguyu
G C G
Wis iso nggawe bubrah donyaku
.
F G
Awale ra sengojo
C Am
Kok tibane dadi tresno
Dm
Aku ora nduwe opo-opo
G C G
Nduweku roso ning dudu bondho
.
Em Am
Kowe wis ra usah suloyo
Em Am
Aku wis nyoba lan upaya
F
Ben kowe sing
G
Ning sandingku
.
F G C Am
Cah ayu rungokno batinku
Dm G C
Aku tresno sliramu
F G C Am
Muga dadi pelengkapku
Dm G C
Senajan sliramu ora dadi karepku
.
Musik: F G C Am Dm G C F G C Am Dm G C
.
Em Am
Kowe wis ra usah suloyo
Em Am
Aku wis nyoba lan upaya
F
Ben kowe sing
G
Ning sandingku
.
F G C Am
Cah ayu rungokno batinku
Dm G C
Aku tresno sliramu
F G C Am
Muga dadi pelengkapku
Dm G C
Senajan sliramu ora dadi karepku
.
F G C Am
Cah ayu rungokno batinku
Dm G C
Aku tresno sliramu
F G C Am
Muga dadi pelengkapku
Dm G C
Senajan sliramu ora dadi karepku
Dm G C
Senajan sliramu ora dadi karepku
Dm
Senajan sliramu
G
Ora dadi karepku
.
Musik: C B Am G F G C

Editor: Tri Hantoro
Sumber: Tribunnews.com
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved