Musik

Lirik dan Chord Kunci Gitar Lagu Lintang Ati - Happy Asmara, Neng Angin Tak Titipne Roso Kangen

Jumat, 14 Februari 2020 11:33 WIB
Tribunnews.com

TRIBUN-VIDEO.COM -- Berikut chord kunci gitar (versi termudah) dan lirik lagu Lintang Ati yang dipopulerkan Happy Asmara.

Chord Lintang Ati, Happy Asmara

[Intro] : C Em F G C
       Dm Am F G C

 D
lintang sing ono neng wengi
 Em
gawe kangen ati
 F  G  C
ati seng tansah nandang kasmaran iki
Dm
endahe esemu
      Am
gawe bungahe atiku
  F  G
mung sliramu pepuja ning atiku
.
 C
neng awang katon netramu
 Em
ing saben wngiku
  F G C
keroso ing semilire angin dalu
   Dm
sliramu duh nimas
 Am
sing dadi nemani ing kalbu
 F  G
mung sliramu sing ono ning atiku
  C
aku tresno sliramu
.
[Intro] : F G C
.
Reff:
Am  Em
neng angin tak titipne
F   C
roso kangen marang sliramu
F  C
nadyan batin pengen ketemu
 Dm  G
amung biso nyawang fotomu
.
Am Em
abote mendem kangen
  F  C
kangen seng neng njero dodoku
    F  C
gedine roso tresno iki
 Dm G C
amung tak simpen neng njero ati
.
[Musik] : C Em F C
         Dm  G  C
         Dm  Em  F G C
.
 C
lintang sing ono neng wengi
 Em
gawe kangen ati
 F  G  C
ati seng tansah nandang kasmaran iki
Dm
endahe esemu
      Am
gawe bungahe atiku
  F  G
mung sliramu pepuja ning atiku
.
C
neng awang katon netramu
 Em
ing saben wngiku
  F G C
keroso ing semilire angin dalu
   Dm
sliramu duh nimas
 Am
sing dadi nemani ing kalbu
 F  G
mung sliramu sing ono ning atiku
  C
aku tresno sliramu
.
[Intro] : F G C
.
Reff:
Am  Em
neng angin tak titipne
F   C
roso kangen marang sliramu
F  C
nadyan batin pengen ketemu
 Dm  G
amung biso nyawang fotomu
.
Am Em
abote mendem kangen
  F  C
kangen seng neng njero dodoku
    F  C
gedine roso tresno iki
 Dm G C
amung tak simpen neng njero ati
.
[Outro]: C

Editor: Tri Hantoro
Sumber: Tribunnews.com
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2020 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved