Musik

Lirik lagu Happy Asmara-Sampek Tuwek

Rabu, 4 Desember 2019 08:23 WIB
Tribun Video

TRIBUN-VIDEO.COM - Lirik Lagu Sampek Tuwek

seneng seneng bareng susah susah bareng
nyanding sliramu, sayang sliramu
wes tak angen angen we bakal dadi jodoku
wes tak angen angen kowe dadi pilihanku

tenang rasah spaneng, tenang, aku wes seneng
rene rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
mbesuk miliho dino, kowe tak lamar
rasah nduwe roso aku ninggalno
awak’e dewe wes dadi siji

sampek tuwek we ra bakal tak culno
masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
siji sijine wong sing gawe ayeme ati
gawe uripku seneng mesem saben bengi

seneng seneng bareng susah susah bareng
nyanding sliramu, sayang sliramu
wes tak angen angen we bakal dadi jodoku
wes tak angen angen kowe dadi pilihanku

tenang rasah spaneng, tenang, aku wes seneng
rene rangkulen aku, tak nggo sangu turuku
mbesuk miliho dino, kowe tak lamar
rasah nduwe roso aku ninggalno
awak’e dewe wes dadi siji

sampek tuwek we ra bakal tak culno
masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
siji sijine wong sing gawe ayeme ati
gawe uripku seneng mesem saben bengi

sampek tuwek we ra bakal tak culno
masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene
siji sijine wong sing gawe ayeme ati
gawe uripku seneng mesem saben bengi
gawe uripku mesem saben bengi

Editor: fajri digit sholikhawan
Sumber: Tribun Video
Tags
   #Sampek Tuwek   #Happy Asmara   #Lirik Lagu
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved