Musik

Lirik Lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno

Rabu, 4 Desember 2019 08:22 WIB
Tribun Video

TRIBUN-VIDEO.COM -

Lirik Lagu Tak Ikhlasno-Happy Asmara

sepine wengi iki ngeridu ati
seng tansah kelingan sliramu
kowe ninggal aku

ademe howo iki
nggowo loro sing kang nyoto
mergo nyawang kowe
gandeng karo liyane

yen pancen iki uwes garise
aku ikhlas lahir batine
kabeh kudu tak lalekne
masio abot sanggane

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

ademe howo iki
nggowo loro sing kang nyoto
mergo nyawang kowe
gandeng karo liyane

yen pancen iki uwes garise
aku ikhlas lahir batine
kabeh kudu tak lalekne
masio abot sanggane

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

Editor: fajri digit sholikhawan
Sumber: Tribun Video
Tags
   #Happy Asmara   #Tak Ikhlasno   #Lirik Lagu
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved