Musik

Lirik Lagu dan Kunci Gitar (Chord) Ndarboy Genk - Balungan Kere Nella Kharisma Cover

Selasa, 3 Desember 2019 14:29 WIB
Tribun Video

TRIBUN-VIDEO.COM - Chord dan Kunci Gitar Balungan Kere Nella Kharisma

(Intro) G Am D G
Cm G Em Am D G

 
G Am
mbiyen aku tau kelangan
D G
nganti saiki isih kelingan
Em E Am
kowe sing tak anti anti
D
bebrayan tekane pati
G Cm D
jebule mblenjani janji...

G Am
kabeh iki mergo kahanan
D G
ben iso nyukupi kebutuhan
(-B) Em E Am
aku kerjo esuk sore
D
nanging kowe sambat wae
G
jarene balungan kere...

(Chorus)
C
opo pancen wis nasibku...
D C Bm
kudu pisahan karo sliramu
E Am
jaremu arep nompo opo anane
D G
nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

Dm G C
kudune kowe ngerteni
D C Bm
kabeh mung titipane gusti
E Am
senajan atiku wis bubrah
D
ngandelingno ning ibadah
G
gusti sing paringi berkah

G F#m Em Bm
senajan balungan kere
C G
ora kendo nyambut gawe
Em Bm
senajan dalan ra alus
C D G
sing penting wani terus

(Interlude) Em C D G
Am D G Em
Am D G

G Am
kabeh iki mergo kahanan
D G
ben iso nyukupi kebutuhan
(-B) Em E Am
aku kerjo esuk sore
D
nanging kowe sambat wae
G
jarene balungan kere...

(Chorus)
C
opo pancen wis nasibku...
D C Bm
kudu pisahan karo sliramu
E Am
jaremu arep nompo opo anane
D G
nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

Dm G C
kudune kowe ngerteni
D C Bm
kabeh mung titipane gusti
E Am
senajan atiku wis bubrah
D
ngandelingno ning ibadah
G
gusti sing paringi berkah

Em E Am
senajan atiku wis bubrah
D
ngandelingno ning ibadah
C D G Cm G
gusti sing paringi berkah...(*)

Editor: Teta Dian Wijayanto
Sumber: Tribun Video
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved