Musik

Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu Kalung Emas - Didi Kempot

Senin, 2 Desember 2019 21:52 WIB
Tribun Video

TRIBUN-VIDEO.COM - Kunci (Chord) Gitar dan Lirik Lagu Kalung Emas - Didi Kempot

[Intro]
C Em F G

[Verse 1]
C Em
Kalung emas sing ono gulumu
F G C
Saiki wis malih dadi biru
Dm G
Luntur koyo tresnamu
Em Am
Luntur koyo atimu
F Dm Bb G
Saiki kowe lali karo aku..

[Verse 2]
C Em
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
F G C
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Dm G
Gedhe roso tresnaku
Em Am
Yo mung kanggo sliramu
F G C
Ra nyono kowe lali karo aku

[Chorus]
G Am Em
Loro atiku..atiku keloro loro
F G C
Rasane nganti tembus ning dhodo

[Interlude]
Dm G C

[Chorus]
G Am Em
Nangisku iki..Mergo kowe sing njalari
F D G
Kebangeten opo salahku iki
C Fm G
Opo dosaku iki..

[Interlude]
C Em F G C
Dm G Em Am F Dm Bb G

[Verse 2]
C Em
Kalung emas kui mbiyen tak tuku
F G C
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Dm G
Gedhe roso tresnaku
Em Am
Yo mung kanggo sliramu
F G C
Ra nyono kowe lali karo aku

[Chorus]
G Am Em
Loro atiku..atiku keloro loro
F G C
Rasane nganti tembus ning dhodo

C Fm G C
Opo dosaku iki..

Editor: Aprilia Saraswati
Sumber: Tribun Video
VIDEO TERKAIT
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved