Musik

(Chord) Kunci Gitar dan Lirik Lagu Gede Roso - Eny Sagita

Sabtu, 9 November 2019 22:44 WIB
Tribun Video

TRIBUN-VIDEO.COM - 

Am Em
Gede roso
F
Tresno iki tulus
C
Kanggo sliramu
Dm G
Yo mung ono kowe
E
Ning atiku..
Am Em
Nanging loro
F
Yen roso sayangku
C
Mbok sio sio
Dm G
Wani sumpah tresnaku mung
C
Kanggo kowe..

Intro: Am Em F C
Dm G C..

C Em
Kudu piye maneh
Am Em
Anggonku mbuktekke
Dm
Tresno iki tulus
G
Ra mung nggo dolanan..

C Em
Wis tak perjuangke
Am Em
Nganti bingung kudu piye
Dm
Pengenku mung siji
G C
Nyenengke atimu..

Dm G
Opo kurang percoyo
Em Am
Opo kurang bukti
Dm
Kabeh wis tak lakoni
G
Kudune kowe ngerteni..

Reff:

Am Em
Gede roso
F
Tresno iki tulus
C
Kanggo sliramu
Dm G
Yo mung ono kowe
E
Ning atiku..
Am Em
Nanging loro
F
Yen roso sayangku
C
Mbok sio sio
Dm G
Wani sumpah tresnaku mung
C
Kanggo kowe..

C Em
Kudu piye maneh
Am Em
Anggonku mbuktekke
Dm
Tresno iki tulus
G
Ra mung nggo dolanan..

C Em
Wis tak perjuangke
Am Em
Nganti bingung kudu piye
Dm
Pengenku mung siji
G C
Nyenengke atimu..

Dm G
Opo kurang percoyo
Em Am
Opo kurang bukti
Dm
Kabeh wis tak lakoni
G
Kudune kowe ngerteni..

Reff:

Am Em
Gede roso
F
Tresno iki tulus
C
Kanggo sliramu
Dm G
Yo mung ono kowe
E
Ning atiku..
Am Em
Nanging loro
F
Yen roso sayangku
C
Mbok sio sio
Dm G
Wani sumpah tresnaku mung
C
Kanggo kowe..

Musik:
Dm G C Am
Dm G E
F G E

Reff:

Am Em
Gede roso
F
Tresno iki tulus
C
Kanggo sliramu
Dm G
Yo mung ono kowe
E
Ning atiku..
Am Em
Nanging loro
F
Yen roso sayangku
C
Mbok sio sio
Dm G
Wani sumpah tresnaku mung
C
Kanggo kowe..
Dm G
Wani sumpah tresnaku mung
C
Kanggo kowe..

(*)

Editor: fajri digit sholikhawan
Sumber: Tribun Video
KOMENTAR

Video TERKINI

© 2019 TRIBUNnews.com,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved